КВН
|
|
CrazyTourist | Дата: Вторник, 17.04.2007, 22:39 | Сообщение # 31 |
 хамелеОН
Статус: Offline
| вы что,не знаете где пригласительные брать!?? во все времена пригласительные были у профкома,студрады и деканата!там и спрашивайте. дело не в половой принадлежности,а в желании посмотреть выступление! и напоследок: ИПКП нам не помешает войти в тройку..... выступление-неочень... 
Перепелка, перепелиные яйца, доставка на дом, перепелиные яйца Перепел, перепелка, перепелиное мясо, перепелиные яйца
|
|
| |
An_Toxa | Дата: Вторник, 17.04.2007, 23:55 | Сообщение # 32 |
 Начинающий снайпер
| Угу так в нашому деканаті допросишся ніколи нічого нема все в профкомів, а у наших профкомів нічого нема ідіть в деканат і так далі
Доставка мяса индейки и индюшатины: Индейка, мясо индейки. Доставка мяса индейки и кролика на дом
|
|
| |
Kitty | Дата: Среда, 18.04.2007, 00:59 | Сообщение # 33 |
 Хтива потворкА=)
| Quote (CrazyTourist) | ИПКП нам не помешает войти в тройку..... выступление-неочень... | я, звичайно, ІМВ люблю, бо то свої, але на рахунок трійки є сумніви... а от ІПКП виступили класно! я їх люблю... може тому, що каллєґі...=) вони завжди в своєму стилі, і гумор їх дуже специфічний.... інтелектуальний чи що.... Quote (An_Toxa) | Угу так в нашому деканаті допросишся ніколи нічого нема все в профкомів, а у наших профкомів нічого нема ідіть в деканат і так далі | чувак, не парся ти так, все можна знайти... якщо навіть на ІМГ ми пройшли без особливих проблем, то на всі інші - то взагалі за півпиріжка... якщо щось, звертайся, сама тобі проб"ю, щоб не жалівся так більше!
Птаха - свежее мясо птицы и кроликов с доставкой на дом и в офисы Птаха мясо индейки, мясо кроликов, доставка на дом
|
|
| |
An_Toxa | Дата: Среда, 18.04.2007, 10:39 | Сообщение # 34 |
 Начинающий снайпер
| Kitty, ні краще взгал не піду на виступ ніж до тебе звернусь!!!
Доставка мяса индейки и индюшатины: Индейка, мясо индейки. Доставка мяса индейки и кролика на дом
|
|
| |
Kitty | Дата: Среда, 18.04.2007, 13:38 | Сообщение # 35 |
 Хтива потворкА=)
| І так завжди.... Я ж від щирого серця хотіла допомогти, а ти так.... ну-ну... буде знати!! сьогодні ІКТ! має бути жирно! =)
Птаха - свежее мясо птицы и кроликов с доставкой на дом и в офисы Птаха мясо индейки, мясо кроликов, доставка на дом
|
|
| |
An_Toxa | Дата: Среда, 18.04.2007, 22:52 | Сообщение # 36 |
 Начинающий снайпер
| Ну що ж дякую за інфу будемо мати на увазі. незнаю але чогось мені здається що цього року АКІ облажається. Хоча це тільки моя думка але...
|
|
| |
Phoenix | Дата: Четверг, 19.04.2007, 09:28 | Сообщение # 37 |
 Начинающий снайпер
| Я люблю автешок!!! Наших я безпересно теж люблю, фапов цінб за шикарні шоу і афігенську акторську гру,але...в ІКТ то була СТУДВЕСНА! Програма команди сподобалась(танці кращі за всю цьогорічну студвесну), просто дуже прикро, що відрепетирувано погано та й конферансів хотілось би спалити на гільотині... ІПКП дуже своєрідні...чисто юфовський гумор, але мені подоба.А організація в них цього року була краща за минулорічну!
Доставка мяса индейки в офисы Мясо индейки. Доставка в офисы
|
|
| |
Kitty | Дата: Четверг, 19.04.2007, 12:38 | Сообщение # 38 |
 Хтива потворкА=)
| Phoenix, як добре, коли за тебе все розказують! тепер мені залишається лише погодитись.... респект!
|
|
| |
ricHARD | Дата: Четверг, 19.04.2007, 23:11 | Сообщение # 39 |
 Начинающий снайпер
| а те не кажется, что ИЕСУ и АКИ могут поделить 2-3 места и нам вообще ничего призового не выпадет? Так что насчет тройки пока рановато говорить
Свежая курица Доставка мяса курицы
|
|
| |
Kitty | Дата: Пятница, 20.04.2007, 01:13 | Сообщение # 40 |
 Хтива потворкА=)
| Quote (CrazyTourist) | не облажались,но выступление неахти... | а по-моєму очєнь і очєнь!!! ну не знаю ,може моя думка не співпадає з більшістю, але мені АКІ дуже сподобались.... просто молодці!! чорний гумор в віршованій формі - це щось! і концерт досить рівний.... люблю і ІКТ, і ІМГ.... ну і ІМВ безперечно, та все є вони(слони) заслуговують якщо не на перше, то на призове місце точно! вихід вболівальників - фішка!! я аж спереживалась, що їх сектор пустий був до початку... ось... люблю Студвесну!!!
|
|
| |
Phoenix | Дата: Пятница, 20.04.2007, 11:44 | Сообщение # 41 |
 Начинающий снайпер
| Kitty, я просто в шоці!!!!!!!! тільки я захотіла написати про Cлонів,а ти вже...та шей так я би я того хотіла описати... Чорний гумор - шикарно, оригінально!!!!!!!!!!Маяковський рукоплєщєт! Давно так щиро не ржала! Просто загони про геїів і т.д. канєщно смішно, але прєдсказуємо....Quote (Kitty) | вихід вболівальників - фішка | - стопудовченко!Вихід так би мовити фаповський)) На обговоренні не було, але якщо вони у своєму стилі там виступали проти "чорноти сиудвесни", то мля....КАЗНІТЬ ІХ ДО СМЄРТІ!)))
Доставка мяса индейки в офисы Мясо индейки. Доставка в офисы
|
|
| |
An_Toxa | Дата: Пятница, 20.04.2007, 22:50 | Сообщение # 42 |
 Начинающий снайпер
| Короче народ без спору наші все одно крсавци. в порівнянні з минулими роками. до призоду нас ІМВ пасли задніх, а тепер одні з лідерів. Молодці одним словом
|
|
| |
An_Toxa | Дата: Пятница, 20.04.2007, 23:25 | Сообщение # 43 |
 Начинающий снайпер
| Kitty, ведеш себе ніби ти всезнайка і всі дари розуму поїла в цьому світі, а в додачу вже до такого придираєшся. що і сама собі робиш заперечення. Ти пригдайй в минулому що писала і порівняй з цією думкою, яку останньою написала. І взагалі раджу 100 раз подумати ніж 1 раз придертись до чогось!!!
|
|
| |
Kitty | Дата: Суббота, 21.04.2007, 01:30 | Сообщение # 44 |
 Хтива потворкА=)
| я розумію, що цей розділ для флудерів, але давайте якось без образ.... реально набридло!!
|
|
| |
An_Toxa | Дата: Суббота, 21.04.2007, 18:36 | Сообщение # 45 |
 Начинающий снайпер
| Я непроти тільки заспокойтесь обидві і буде все ок. а то розійшлись тут як дві старі баби. доказуєте, переказуєте щось
|
|
| |