легкий способ бросить курить - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Kitty, Крылатая, Prosecutor  
легкий способ бросить курить
DMKДата: Пятница, 27.04.2007, 16:49 | Сообщение # 1
Вездесущий старожил
Статус: Offline
вот, по многочисленным просьбам трудящихся создано :)

Кролик, крольчатина, мясо кролика
Кролик, крольчатина, мясо кролика, доставка на дом

KittyДата: Пятница, 27.04.2007, 17:03 | Сообщение # 2
Хтива потворкА=)
Цікаво, хто ж це так просив. Ну-ну... подивимся, що в вас там за способи...

Можете називати мене наївною, але я таки дотримуюсь думки, що найлегший спосіб кинути - це сильно захотіти. Просто ці всі способи з намочуванням сигарети в молоко - то тіки самовнушання. Якщо вже відволікаєшся на ці способи - це вже значить, що справжнього бажання нема, а тіки надія, що щось тобі в цьому поможе. Насправжді все залежить тіки від тебе.

Птаха - свежее мясо птицы и кроликов с доставкой на дом и в офисы
Птаха мясо индейки, мясо кроликов, доставка на дом

FessДата: Пятница, 27.04.2007, 17:39 | Сообщение # 3
Младший посыльный
Quote (Kitty)
Можете називати мене наївною, але я таки дотримуюсь думки, що найлегший спосіб кинути - це сильно захотіти

Це таки да. ПРосто треба ще зрозуміти "психологію куріння", чи як то назвати. ЧОму люди курять? Бо:
- розслабляє
- понт
- немає шо робити и т.д.
От ми з друзями помічали за собою: сидимо десь увечері, немає що робити, пропозиція "пАкурім?" - "давай"... проходить хвилин 15 - теж саме. Можна не курити, а забивати себе сЕмЕчками, теж якийсь процес для рук... В мене коли друг кіда - він несамовито їв усіляки ніштяки: сухарики, горішки, чіпси=)...весело було:)

Сообщение отредактировал Fess - Пятница, 27.04.2007, 17:40

An_ToxaДата: Пятница, 27.04.2007, 17:48 | Сообщение # 4
Начинающий снайпер
Я згоден із Fess справді потрібно мати силу волі і хотіння. І взагалі - це тема в якій достатньо важко відповісти, оскільки ні одного наукового факту немає, який би точно говорив, що конкретним способо можна кинути палити, тому треба тренувати самого себе, бо кожна людина настроєна по-своєму і судити, як кинути палити - це недоречно, на мою думку :)

Доставка мяса индейки и индюшатины: Индейка, мясо индейки. Доставка мяса индейки и кролика на дом

Alexsandro_Armani_(Lex)Дата: Пятница, 27.04.2007, 17:58 | Сообщение # 5
Зеленый Глюк
Привіт народ!!! Чиз Вас хтось курить взагалі??? - Чи Ви просто розводите теревені!!! ) Кожен хто курить - розуміє що це йому зовсім не на корсть, вони курять тому що їм промили міски!!! Сила волі не достатньо ефективно спрацьовує.Спосиб сили воли навпаки - ускладнює цей процес.

Мясо индейки, индейка, мясо птицы
Индейка, мясо индейки. Доставка мяса индейки на дом

KittyДата: Пятница, 27.04.2007, 18:42 | Сообщение # 6
Хтива потворкА=)
Quote (Alexsandro_Armani_(Lex))
Чиз Вас хтось курить взагалі???

курить.
справді, тим, хто не курить, тут говорити важко, бо це просто нереально, щоб вони могли щось порадити.
Зате, як я люблю, коли мене починають вчити жити!! "Не кури, це ж так погано, ну невже ти не розумієш, що ти себе вбиваєш?..."
і хочеться або просто послати якнайдалі, а бо як мінімум спитати, яке їм до мене діло....

Птаха - свежее мясо птицы и кроликов с доставкой на дом и в офисы
Птаха мясо индейки, мясо кроликов, доставка на дом

CrazyTouristДата: Пятница, 27.04.2007, 22:14 | Сообщение # 7
хамелеОН
А я курю редко! ток под рюмочку или когда уж очень плохо на душе,а рядом кто-то курит.
в свое время,после 1й сигаретки бешенно тянуло за следующей,но я перетерпел...и не курю до сих пор! так что с мыслями типа:
Сила волі не достатньо ефективно спрацьовує.Спосиб сили воли навпаки - ускладнює цей процес.

я вкорень не согласен!
сами решайте как быстро вам умереть.но одна просьба: делайте это подальше от некурящих!уважайте других. ведь пассивное курение вреднее.

Перепелка, перепелиные яйца, доставка на дом, перепелиные яйца
Перепел, перепелка, перепелиное мясо, перепелиные яйца

FessДата: Суббота, 28.04.2007, 01:17 | Сообщение # 8
Младший посыльный
Привіт народ!!! Чиз Вас хтось курить взагалі??? - Чи Ви просто розводите теревені!!! ) Кожен хто курить - розуміє що це йому зовсім не на корсть, вони курять тому що їм промили міски!!! Сила волі не достатньо ефективно спрацьовує.Спосиб сили воли навпаки - ускладнює цей процес.

Ніхто нікому мізки не промивав: сам почав!=) А кинути доречі можна, треба перейти певну лінію... в мене таке було на першому курсі.=)

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: