резолюция ПАСЕ о ситуации в Украине - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Kitty, Крылатая, Prosecutor  
резолюция ПАСЕ о ситуации в Украине
DMKДата: Пятница, 20.04.2007, 00:03 | Сообщение # 1
Вездесущий старожил
Статус: Offline
ну когда мы уже станем самодостаточной нацией и перестанем заискивать перед всякими...? честное слово, "за державу обидно"... выносим стирку своего грязного белья налюди - ну кто нас после этого будет воспринимать всерьез? :(
люди, какой бы вы не были политической ориентации, помните, пожалуйста, что главной для вас должна быть Украина, а уже потом - выгода. любая сиюминутная победа - это в лучшем случае тактическая победа. она не стоит ничего, если проиграно стратегическое сражение.
шахматисты говорят: "мы играем не в фигуры". дай Боже нашим политикам разума перестать гоняться за пешками в виде политических дивидендов и вспомнить, что они должны служить Украине.

да, а вот, собственно, статьи, которые этот поток сознания вызвали

ПАСЕ поддержала резолюцию по Украине

Тимошенко, Чалый и Мороз оценили резолюцию ПАСЕ по Украине

Украине предлагают опекунов

Кролик, крольчатина, мясо кролика
Кролик, крольчатина, мясо кролика, доставка на дом

Сообщение отредактировал DMK - Пятница, 20.04.2007, 08:19

An_ToxaДата: Пятница, 20.04.2007, 23:08 | Сообщение # 2
Начинающий снайпер
Мдяяяяяя і справді обідно. От недавно був в районі майдана. Там все так похмуро. що здається ти прийшов на похорони. Люди злі і невеселі. Всі обідрані і голодні. Одним словом, аж важко на таке дивитись. Ви б побачили як вони жадібно їдять булочки-це просто жах. Одним словом страхіття. До чого призводить політика, верніше політики :'(

Доставка мяса индейки и индюшатины: Индейка, мясо индейки. Доставка мяса индейки и кролика на дом

ricHARDДата: Воскресенье, 22.04.2007, 00:35 | Сообщение # 3
Начинающий снайпер
Люди сами туда пруться. Никто их не заставляет. Разве что, только 70 гривневая оплата в конце дня. Как по мне это политическая проституция

Свежая курица
Доставка мяса курицы

CamisadoДата: Воскресенье, 22.04.2007, 10:07 | Сообщение # 4
Personal Jesus
Хорошо сказано! Если так можно выразиться, моральная проституция... Может, социальная... Неважно, короче. Суть ясна.

Endlessly
Курица, куриные субпродукты, доставка на дом
Курица, куриное мясо, доставка на дом

An_ToxaДата: Понедельник, 23.04.2007, 01:10 | Сообщение # 5
Начинающий снайпер
Та ні я про тих, які пруться зарди ідеї. Ці,що на місці отримують гроші вони хіба навпаки сидять тихеньо і прикривають по максимуму обличчя, щоб їх не помітили ;)

Доставка мяса индейки и индюшатины: Индейка, мясо индейки. Доставка мяса индейки и кролика на дом

FessДата: Понедельник, 23.04.2007, 15:08 | Сообщение # 6
Младший посыльный
Ну, взагаліто, якщо ми самі неможемо рішити проблеми всередині нашої країни, то комусь треба нам допомагати, інакше це затягнеться на ще чорт зна скільки...

Ні, я вже нерозумію тих, хто зараз сидить на майдані. Це тупо і не має сенсу. Людям явно не пішов на користь "майдан - 2004", хоча тоді для мене це було високою ідеєю свободи.

ricHARDДата: Понедельник, 23.04.2007, 17:12 | Сообщение # 7
Начинающий снайпер
Майдан 2004 - идея национальной самобытности и нежелание быть обманутыми
Майдан 2006 - хилый финансируемый потомок. Мы и не заметим как там все свернут.

Свежая курица
Доставка мяса курицы

BenderДата: Понедельник, 23.04.2007, 17:16 | Сообщение # 8
Начинающий снайпер
Quote (Fess)
Ну, взагаліто, якщо ми самі неможемо рішити проблеми всередині нашої країни, то комусь треба нам допомагати, інакше це затягнеться на ще чорт зна скільки...
Ні, я вже нерозумію тих, хто зараз сидить на майдані. Це тупо і не має сенсу. Людям явно не пішов на користь "майдан - 2004", хоча тоді для мене це було високою ідеєю свободи.

Ех друже... та я й сам пішов би зараз на майдан, якби не був хворий... зараз приорітетним особисто для мене є гроші, і стою я за ідею - заробити гроші, а не за цих пролятих супостатів яким настрати на Націю, і на майбутнє держави! А народ наш - переважно не дуамюча біомаса, якою надзвичайно легко маніпулювати за бопомогою товстопузих виродків в чернечх ряссах, прилизаних піндосів на телебаченні, та озброєних відморозків. Всі політичні сили по черзі гвалтують Україну, жодна з них не заслуговує щоб за них стояли люди за ідею. Я також недавно був на майдані, те що там відбувається можна назвати "бидлостан". Там несамовито тхне людськими нечистотами, створеними бидлом в палатках, люди які там стоять або мешканці Ахметії, або студенти яким поіфг.

Все це задрало, хочеться забігти в Верховну зраду і особисто висловити деПУТАтам що про них думають, у пустити кожному кулю в мозок!

хуух... попустило...

Та все одно всіх до стінки!!! battle

Live fast, die young

BenderДата: Понедельник, 23.04.2007, 19:28 | Сообщение # 9
Начинающий снайпер
Процитую один маловідомий гурт Люстры Чжевского: "**ош *****асов, не дай засохнуть, Депутат в Ураине должен подохнуть!"

Live fast, die young

FessДата: Вторник, 24.04.2007, 00:52 | Сообщение # 10
Младший посыльный
Quote (Bender)
Ех друже... та я й сам пішов би зараз на майдан, якби не був хворий... зараз приорітетним особисто для мене є гроші, і стою я за ідею - заробити гроші, а не за цих пролятих супостатів яким настрати на Націю, і на майбутнє держави!

Знаєш, можливо це і правильно, просто я так незміг би. Якщо я не хочу стояти на майдані під песним кольором за ідею, то незможу там стояти і без неї. Ну... це виходить якесь лицемірство: стоїш із якимось прапором, викрикуєш якісь ідеологічні пропагандистські фрази, а насправді все це - обман. Я знаю, що більшість там саме за грішми і стоїть, але я себе не пересилю, хіба що добряче прижме... А може варто просто згадати Шекспіра.....

BenderДата: Вторник, 24.04.2007, 18:53 | Сообщение # 11
Начинающий снайпер
Quote (Fess)
Знаєш, можливо це і правильно, просто я так незміг би. Якщо я не хочу стояти на майдані під песним кольором за ідею, то незможу там стояти і без неї. Ну... це виходить якесь лицемірство: стоїш із якимось прапором, викрикуєш якісь ідеологічні пропагандистські фрази, а насправді все це - обман. Я знаю, що більшість там саме за грішми і стоїть, але я себе не пересилю, хіба що добряче прижме... А може варто просто згадати Шекспіра.....

До біса ідеї! які гасла? як вже хтось перед цим згадав закривай обличчя :) Я не відчуваю якоїсь вини, або незруностей, єдине що напрягає, це тупоголові зазомбовані виродки виродки які стоять поряд, і ледь не моляться на цю жирну сволоту :(

Live fast, die young

FessДата: Четверг, 26.04.2007, 00:32 | Сообщение # 12
Младший посыльный
Quote (Bender)
До біса ідеї! які гасла? як вже хтось перед цим згадав закривай обличчяЯ не відчуваю якоїсь вини, або незруностей, єдине що напрягає, це тупоголові зазомбовані виродки виродки які стоять поряд, і ледь не моляться на цю жирну сволоту

Ні, я мав наувазі, що мені незручно перед самим собою... тобто я сам собі брешу... я незнаю як це пояснити...

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: