резолюция ПАСЕ о ситуации в Украине
|
|
DMK | Дата: Пятница, 20.04.2007, 00:03 | Сообщение # 1 |
 Вездесущий старожил
Статус: Offline
| ну когда мы уже станем самодостаточной нацией и перестанем заискивать перед всякими...? честное слово, "за державу обидно"... выносим стирку своего грязного белья налюди - ну кто нас после этого будет воспринимать всерьез? люди, какой бы вы не были политической ориентации, помните, пожалуйста, что главной для вас должна быть Украина, а уже потом - выгода. любая сиюминутная победа - это в лучшем случае тактическая победа. она не стоит ничего, если проиграно стратегическое сражение. шахматисты говорят: "мы играем не в фигуры". дай Боже нашим политикам разума перестать гоняться за пешками в виде политических дивидендов и вспомнить, что они должны служить Украине. да, а вот, собственно, статьи, которые этот поток сознания вызвали ПАСЕ поддержала резолюцию по Украине Тимошенко, Чалый и Мороз оценили резолюцию ПАСЕ по Украине Украине предлагают опекунов
Кролик, крольчатина, мясо кролика Кролик, крольчатина, мясо кролика, доставка на дом
Сообщение отредактировал DMK - Пятница, 20.04.2007, 08:19 |
|
| |
An_Toxa | Дата: Пятница, 20.04.2007, 23:08 | Сообщение # 2 |
 Начинающий снайпер
| Мдяяяяяя і справді обідно. От недавно був в районі майдана. Там все так похмуро. що здається ти прийшов на похорони. Люди злі і невеселі. Всі обідрані і голодні. Одним словом, аж важко на таке дивитись. Ви б побачили як вони жадібно їдять булочки-це просто жах. Одним словом страхіття. До чого призводить політика, верніше політики
Доставка мяса индейки и индюшатины: Индейка, мясо индейки. Доставка мяса индейки и кролика на дом
|
|
| |
ricHARD | Дата: Воскресенье, 22.04.2007, 00:35 | Сообщение # 3 |
 Начинающий снайпер
| Люди сами туда пруться. Никто их не заставляет. Разве что, только 70 гривневая оплата в конце дня. Как по мне это политическая проституция
Свежая курица Доставка мяса курицы
|
|
| |
Camisado | Дата: Воскресенье, 22.04.2007, 10:07 | Сообщение # 4 |
 Personal Jesus
| Хорошо сказано! Если так можно выразиться, моральная проституция... Может, социальная... Неважно, короче. Суть ясна.
Endlessly Курица, куриные субпродукты, доставка на дом Курица, куриное мясо, доставка на дом
|
|
| |
An_Toxa | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 01:10 | Сообщение # 5 |
 Начинающий снайпер
| Та ні я про тих, які пруться зарди ідеї. Ці,що на місці отримують гроші вони хіба навпаки сидять тихеньо і прикривають по максимуму обличчя, щоб їх не помітили
Доставка мяса индейки и индюшатины: Индейка, мясо индейки. Доставка мяса индейки и кролика на дом
|
|
| |
Fess | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 15:08 | Сообщение # 6 |
Младший посыльный
| Ну, взагаліто, якщо ми самі неможемо рішити проблеми всередині нашої країни, то комусь треба нам допомагати, інакше це затягнеться на ще чорт зна скільки... Ні, я вже нерозумію тих, хто зараз сидить на майдані. Це тупо і не має сенсу. Людям явно не пішов на користь "майдан - 2004", хоча тоді для мене це було високою ідеєю свободи.
Кролик, крольчатина, мясо кролика Кролик, крольчатина, мясо кролика, доставка на дом
|
|
| |
ricHARD | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 17:12 | Сообщение # 7 |
 Начинающий снайпер
| Майдан 2004 - идея национальной самобытности и нежелание быть обманутыми Майдан 2006 - хилый финансируемый потомок. Мы и не заметим как там все свернут.
Свежая курица Доставка мяса курицы
|
|
| |
Bender | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 17:16 | Сообщение # 8 |
 Начинающий снайпер
| Quote (Fess) | Ну, взагаліто, якщо ми самі неможемо рішити проблеми всередині нашої країни, то комусь треба нам допомагати, інакше це затягнеться на ще чорт зна скільки... Ні, я вже нерозумію тих, хто зараз сидить на майдані. Це тупо і не має сенсу. Людям явно не пішов на користь "майдан - 2004", хоча тоді для мене це було високою ідеєю свободи. | Ех друже... та я й сам пішов би зараз на майдан, якби не був хворий... зараз приорітетним особисто для мене є гроші, і стою я за ідею - заробити гроші, а не за цих пролятих супостатів яким настрати на Націю, і на майбутнє держави! А народ наш - переважно не дуамюча біомаса, якою надзвичайно легко маніпулювати за бопомогою товстопузих виродків в чернечх ряссах, прилизаних піндосів на телебаченні, та озброєних відморозків. Всі політичні сили по черзі гвалтують Україну, жодна з них не заслуговує щоб за них стояли люди за ідею. Я також недавно був на майдані, те що там відбувається можна назвати "бидлостан". Там несамовито тхне людськими нечистотами, створеними бидлом в палатках, люди які там стоять або мешканці Ахметії, або студенти яким поіфг. Все це задрало, хочеться забігти в Верховну зраду і особисто висловити деПУТАтам що про них думають, у пустити кожному кулю в мозок! хуух... попустило... Та все одно всіх до стінки!!! 
Live fast, die young Курица, куриные субпродукты, доставка на дом Курица, куриное мясо, доставка на дом
|
|
| |
Bender | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 19:28 | Сообщение # 9 |
 Начинающий снайпер
| Процитую один маловідомий гурт Люстры Чжевского: "**ош *****асов, не дай засохнуть, Депутат в Ураине должен подохнуть!"
Live fast, die young Курица, куриные субпродукты, доставка на дом Курица, куриное мясо, доставка на дом
|
|
| |
Fess | Дата: Вторник, 24.04.2007, 00:52 | Сообщение # 10 |
Младший посыльный
| Quote (Bender) | Ех друже... та я й сам пішов би зараз на майдан, якби не був хворий... зараз приорітетним особисто для мене є гроші, і стою я за ідею - заробити гроші, а не за цих пролятих супостатів яким настрати на Націю, і на майбутнє держави! | Знаєш, можливо це і правильно, просто я так незміг би. Якщо я не хочу стояти на майдані під песним кольором за ідею, то незможу там стояти і без неї. Ну... це виходить якесь лицемірство: стоїш із якимось прапором, викрикуєш якісь ідеологічні пропагандистські фрази, а насправді все це - обман. Я знаю, що більшість там саме за грішми і стоїть, але я себе не пересилю, хіба що добряче прижме... А може варто просто згадати Шекспіра.....
|
|
| |
Bender | Дата: Вторник, 24.04.2007, 18:53 | Сообщение # 11 |
 Начинающий снайпер
| Quote (Fess) | Знаєш, можливо це і правильно, просто я так незміг би. Якщо я не хочу стояти на майдані під песним кольором за ідею, то незможу там стояти і без неї. Ну... це виходить якесь лицемірство: стоїш із якимось прапором, викрикуєш якісь ідеологічні пропагандистські фрази, а насправді все це - обман. Я знаю, що більшість там саме за грішми і стоїть, але я себе не пересилю, хіба що добряче прижме... А може варто просто згадати Шекспіра..... | До біса ідеї! які гасла? як вже хтось перед цим згадав закривай обличчя Я не відчуваю якоїсь вини, або незруностей, єдине що напрягає, це тупоголові зазомбовані виродки виродки які стоять поряд, і ледь не моляться на цю жирну сволоту 
|
|
| |
Fess | Дата: Четверг, 26.04.2007, 00:32 | Сообщение # 12 |
Младший посыльный
| Quote (Bender) | До біса ідеї! які гасла? як вже хтось перед цим згадав закривай обличчяЯ не відчуваю якоїсь вини, або незруностей, єдине що напрягає, це тупоголові зазомбовані виродки виродки які стоять поряд, і ледь не моляться на цю жирну сволоту | Ні, я мав наувазі, що мені незручно перед самим собою... тобто я сам собі брешу... я незнаю як це пояснити...
|
|
| |