Молчаливый форум(((
|
|
An_Toxa | Дата: Суббота, 07.04.2007, 21:27 | Сообщение # 16 |
 Начинающий снайпер
Статус: Offline
| Крылатая та вже постараюсь не нашкодити сильно
Доставка мяса индейки и индюшатины: Индейка, мясо индейки. Доставка мяса индейки и кролика на дом
|
|
| |
EmiLi | Дата: Воскресенье, 08.04.2007, 22:16 | Сообщение # 17 |
 Начинающий снайпер
| да все норм.......надо сюда людей по-больше.......ток так, чтоб они нам гадости не принесли сюда....
Кролик, крольчатина, мясо кролика Кролик, крольчатина, мясо кролика, доставка на дом
|
|
| |
An_Toxa | Дата: Воскресенье, 08.04.2007, 23:01 | Сообщение # 18 |
 Начинающий снайпер
| EmiLi, ти мене сьогодні вражаєш своєю добротою. Дені простила, мені також, аж незручно якось. Ну що дякую. Удачі тобі на полях НАУ і форумі.
Доставка мяса индейки и индюшатины: Индейка, мясо индейки. Доставка мяса индейки и кролика на дом
|
|
| |
CrazyTourist | Дата: Понедельник, 09.04.2007, 14:28 | Сообщение # 19 |
 хамелеОН
| ребята,нас уже за полсотни перевалило...и так нормально,лиш бы все кто зарегился-участвовали в обсуждениях...
Перепелка, перепелиные яйца, доставка на дом, перепелиные яйца Перепел, перепелка, перепелиное мясо, перепелиные яйца
|
|
| |
An_Toxa | Дата: Понедельник, 09.04.2007, 22:38 | Сообщение # 20 |
 Начинающий снайпер
| Та так і роблю. а то в тебе бачу міняється настрій як погода
|
|
| |
Alexx | Дата: Понедельник, 09.04.2007, 22:45 | Сообщение # 21 |
 Вездесущий старожил
| Ребят... Че еще сделать на форуме? Мож, какие-нить новые подфорумы???? Или разделы??? Что интересно пообсуждать? Жду критику и всегда иду на встречу=)
Крокодил, крокожу и буду крокодить!!! Мясо индейки, индейка, мясо птицы Доставка мяса индейки на дом
|
|
| |
An_Toxa | Дата: Понедельник, 09.04.2007, 23:35 | Сообщение # 22 |
 Начинающий снайпер
| а мож зашарити фотки наших користувачів в окремому відділі а? Хто за таку пропозицію? Там би могли кожен викинути свої фотки, а після шашликів на які ми збираємось піти фоти точно будуть і весело буде і згадати, що було також.
|
|
| |
Alexx | Дата: Понедельник, 09.04.2007, 23:41 | Сообщение # 23 |
 Вездесущий старожил
| Я бы с удовольствием, да места на сервере только 100 метров=(((( тут не сильно разгуляешься=(((
Крокодил, крокожу и буду крокодить!!! Мясо индейки, индейка, мясо птицы Доставка мяса индейки на дом
|
|
| |
An_Toxa | Дата: Понедельник, 09.04.2007, 23:46 | Сообщение # 24 |
 Начинающий снайпер
| АААААААААААА а жалко ну нічого ми народ не скромний щось придумаємо. . доречі про сервер, нас тут вже багато могли б скинутись і розмістити цей сайт на нормальний сервак потужніший. чи це дуже важко зробити?
|
|
| |
An_Toxa | Дата: Среда, 11.04.2007, 00:44 | Сообщение # 25 |
 Начинающий снайпер
| Все піду я від Вас, а так тут подобалось. Я думав, що форум у Вас існує для обговорення а він у Вас просто так для красоти тут бачу. І хто ж знав, що Ви на святах ніхто не заходив. За 3 дні я тут бачив тільки 2 людей от і відповідав і писав сам тут. а вам через це здалось, що я тут розводжу флуд. Ну ок так і бути добились ви цього. Дякую за співпрацю і всього вам найкращого. Не сваріться головне. Удачі Вам.
|
|
| |
Kitty | Дата: Среда, 11.04.2007, 00:49 | Сообщение # 26 |
 Хтива потворкА=)
| та лана, не сміши мої тапочки! куди ти від нас дінешся?! =) ще встигнеш всіх дістати як має бути.... не ображайся! що правда- то не гріх!!))
Птаха - свежее мясо птицы и кроликов с доставкой на дом и в офисы Птаха мясо индейки, мясо кроликов, доставка на дом
|
|
| |
An_Toxa | Дата: Среда, 18.04.2007, 10:48 | Сообщение # 27 |
 Начинающий снайпер
| Kitty, ще чуть-чуь і зроблю форум для всіх і не буде там проблем із флудо. ам будуть всі писати і обговорювати ті теми,які їм цікаво і за флуд ніхто не буд там виганятись з форуму, адже форум - це етонський чат в якому можна писати все що хочеш і в любій кількості (крім звичайно вульгарних слів)
|
|
| |
Kitty | Дата: Четверг, 19.04.2007, 13:28 | Сообщение # 28 |
 Хтива потворкА=)
| ну дєцкій сад, чесслово!! An_Toxa, та заспокойся, пиши собі... ну а я як схочу, то розкритикую. це ж теж моє право! =)
Птаха - свежее мясо птицы и кроликов с доставкой на дом и в офисы Птаха мясо индейки, мясо кроликов, доставка на дом
|
|
| |
Alexx | Дата: Четверг, 19.04.2007, 14:39 | Сообщение # 29 |
 Вездесущий старожил
| Китти, Антоха... Че за нелюбовь у вас такая? Антон, официально предлагаю тебе стать модератором... Согласен?
|
|
| |
Kitty | Дата: Четверг, 19.04.2007, 16:27 | Сообщение # 30 |
 Хтива потворкА=)
| Та яка там нелюбов? ти що?? ми тут всі такі дружні, що аж капєц....
|
|
| |