Парк Шевченка
|
|
Kitty | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 01:44 | Сообщение # 1 |
 Хтива потворкА=)
Статус: Offline
| Так полюбила там гуляти за останній тиждень! Я б там жила! Може й попс, але там справді круто... Гарні ліхтарики, тюльпани.... І люди там якісь нормальні. Бо більше гопів, ніж на Хрещатику напевно нема ніде! Ех... я б там жила... ну накрайняк переночувала б якось на лавочці...рАмантІка.... Що ви думаєте?
Птаха - свежее мясо птицы и кроликов с доставкой на дом и в офисы Птаха мясо индейки, мясо кроликов, доставка на дом
|
|
| |
Camisado | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 14:20 | Сообщение # 2 |
 Personal Jesus
| Аби людей зовсім там не було, було б взагалі супер =) Добавлено (14.05.2007, 14:20) --------------------------------------------- Також попсово було б переночувати на Узвозі =))) Та я б не проти 
Endlessly Курица, куриные субпродукты, доставка на дом Курица, куриное мясо, доставка на дом
Сообщение отредактировал Camisado - Понедельник, 14.05.2007, 14:19 |
|
| |
Kitty | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 14:21 | Сообщение # 3 |
 Хтива потворкА=)
| Та ні, хай будуть. Є справді цікаві екземпляри! Camisado, а в чому перевага того, що там нема людей?
Птаха - свежее мясо птицы и кроликов с доставкой на дом и в офисы Птаха мясо индейки, мясо кроликов, доставка на дом
|
|
| |
Camisado | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 14:42 | Сообщение # 4 |
 Personal Jesus
| Ніхто не заважатиме =) Хтозна , ХЗ, останнім часом швидко втомлююся від чиєїсь присутності. Дуже мало людей, з ким легко спілкуватись.
Endlessly Курица, куриные субпродукты, доставка на дом Курица, куриное мясо, доставка на дом
|
|
| |
Kitty | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 14:47 | Сообщение # 5 |
 Хтива потворкА=)
| Знаєш, я взагалі людей ненавиджу! Але там я їх просто не помічаю. Мені прикольно з своєю компанією, більше ні на кого не звертаю уваги. Ну або як хочеться погнати, то починаєм обговорювати тих, хто снує перед очима. Quote (Camisado) | останнім часом швидко втомлююся від чиєїсь присутності | ти в цьому не оригінальний!
|
|
| |
Camisado | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 14:56 | Сообщение # 6 |
 Personal Jesus
| Quote (Kitty) | ти в цьому не оригінальний! | І не намагався. До речі, я у попередньому пості смайл забув поставити. От: 
|
|
| |
Kitty | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 15:39 | Сообщение # 7 |
 Хтива потворкА=)
| Quote (Camisado) | Також попсово було б переночувати на Узвозі =))) Та я б не проти | хехе... читаєш думки! і я хочу! візьми мене з собою!
|
|
| |
Camisado | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 19:18 | Сообщение # 8 |
 Personal Jesus
|
|
|
| |
Kitty | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 19:31 | Сообщение # 9 |
 Хтива потворкА=)
| Ах так?! Ну і добре! Будуть тобі і концерти, і елегантні виходи з маршрутки.... всьо. війна!=)
|
|
| |
Phoenix | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 19:43 | Сообщение # 10 |
 Начинающий снайпер
| Quote (Camisado) | Також попсово було б переночувати на Узвозі =))) Та я б не проти | краще вже на цвинтарі нефорів))
Доставка мяса индейки в офисы Мясо индейки. Доставка в офисы
|
|
| |
Camisado | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 19:45 | Сообщение # 11 |
 Personal Jesus
| Quote (Kitty) | Ах так?! Ну і добре! Будуть тобі і концерти, і елегантні виходи з маршрутки.... всьо. війна!=) | Выбирайте оружие, а за мной выбор места =) Добавлено (14.05.2007, 19:45) ---------------------------------------------
Quote (Phoenix) | краще вже на цвинтарі нефорів)) | Це десь в районі Виноградаря/Лісової/Борщаговки?
|
|
| |
Phoenix | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 19:47 | Сообщение # 12 |
 Начинающий снайпер
| це десь в районі якраз-таки узвозу.....містер Дентессссссс
|
|
| |
Camisado | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 19:51 | Сообщение # 13 |
 Personal Jesus
| Quote (Phoenix) | це десь в районі якраз-таки узвозу..... | От з місцем і визначилися... З Божою поміччю 
|
|
| |
Phoenix | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 19:57 | Сообщение # 14 |
 Начинающий снайпер
| та від того не легше...я не наю, мо нам пора вже прощатися: Kitty сильно класний дуелянт))
|
|
| |
Kitty | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 20:31 | Сообщение # 15 |
 Хтива потворкА=)
| Quote (Camisado) | З Божою поміччю | ггг... та да, Брахма шарить! Але дивись, бо я ж знаю ту місцевість! і взагалі, Брахма колись зробила дуже добре діло - створила Вішну і Шиву. Ну я, звичайно, не руйнівник, але маючи статус божества, не сильно боюсь дуелей. Quote (Phoenix) | Kitty сильно класний дуелянт)) | стопудофф! тисяча чєртєй!=)
|
|
| |