музіка=)
|
|
Kitty | Дата: Вторник, 10.04.2007, 13:41 | Сообщение # 31 |
 Хтива потворкА=)
Статус: Offline
| Ха! А я сьогодні йду на Скорпіонів!!! АААААААААААА то вже скоро....
Птаха - свежее мясо птицы и кроликов с доставкой на дом и в офисы Птаха мясо индейки, мясо кроликов, доставка на дом
|
|
| |
ricHARD | Дата: Вторник, 10.04.2007, 21:22 | Сообщение # 32 |
 Начинающий снайпер
| Классно тебе. Оторвись по полной. А потом расскажешь как там было. Плз.
Свежая курица Доставка мяса курицы
|
|
| |
EmiLi | Дата: Вторник, 10.04.2007, 21:29 | Сообщение # 33 |
 Начинающий снайпер
| блин.....я тож ТАК хотела пойти, но увы......руки не дошли......или ноги......
Кролик, крольчатина, мясо кролика Кролик, крольчатина, мясо кролика, доставка на дом
|
|
| |
Dantist | Дата: Вторник, 10.04.2007, 22:48 | Сообщение # 34 |
 Зеленый Глюк
| У кого руки не дошли а у кого ещё были какие нибудь причины! Вот например я думал что они будут в мае =(
Перепелка, перепелиные яйца, доставка на дом, перепелиные яйца Перепел, перепелка, перепелиное мясо, перепелиные яйца
|
|
| |
EmiLi | Дата: Среда, 11.04.2007, 20:40 | Сообщение # 35 |
 Начинающий снайпер
| печально.............
Кролик, крольчатина, мясо кролика Кролик, крольчатина, мясо кролика, доставка на дом
|
|
| |
Крылатая | Дата: Среда, 11.04.2007, 22:20 | Сообщение # 36 |
 Старший по кухне
| 2Kitty сегодня забыла спросить.....как концерт?понравилось?
Свежая курица. Доставка на дом и в офисы. Доставка мяса курицы
|
|
| |
Kitty | Дата: Четверг, 12.04.2007, 00:28 | Сообщение # 37 |
 Хтива потворкА=)
| АААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!! це було круто... я так довго думала, що вам розказати і навіть не знаю як описати це словами.... це треба побачити в своєму житті! просто купа емоцій! багато хто обзиває музику "музон", "музло".... а це Музика!! (так, саме з великої букви)! і аудиторія досить приємна була... всі відривались! контингент абсолютно різношерстний: старі металюги, дівчата на каблуках і в коротких спідницях, молоді нефори, байкери, пацани в спортивному стилі, солідні леді.... то є справді прикольно! ну і..... РВЕ НА ШМАТКИ!!!
Птаха - свежее мясо птицы и кроликов с доставкой на дом и в офисы Птаха мясо индейки, мясо кроликов, доставка на дом
|
|
| |
Infinite | Дата: Пятница, 13.04.2007, 22:35 | Сообщение # 38 |
| А як на мене, то трохи пацавата аудиторія була Нє, ну всі доброзичливі і т.п., та слова можна було знати і краще. Хоча б з распєчаткі тої, шо при вході роздавали, прочитали. Хоча все одно... Мене ще й досі РВЕ НА ШМАТКИ!!! P.S. На фотці ні*ріна не видно. Та якось не до якості було тоді =) Добавлено (13.04.2007, 22:35) --------------------------------------------- Про власне музику, що мені подобається. Depeche Mode - бо депресивні і до біса стильні DIO - бо музика маєй моладості, блін Marilyn Manson - бо він художник в душі Metallica - див. DIO Muse - бо з ними літаю My Chemical Romance - бо коли погано, то від них ще гірше. Так і треба Nick Cave - бо голос такий, що всі проблеми стають мізерними Panic! At The Disco - бо якби я писав музику, вийшло б якраз щось таке дивне Rammstein - бо калбаса! SUM 41 - бо драйв такий, що гайки... Iron Maiden - бо музика. Це, звісно, далеко не все. Рахуйте ще майже усю рок-сцену 80-х і початку 90-х.
|
|
| |
Kitty | Дата: Суббота, 14.04.2007, 00:28 | Сообщение # 39 |
 Хтива потворкА=)
| Quote (Infinite) | та слова можна було знати і краще | та лана, чувак, не обов"язково всі слова знати.... ну блін, це не основний показник любові до групи... (я не себе захищаю, то справді моя позиція!) До речі, як добре, що ти згадав Muse!!! я їх обожнюю!! зараз якраз слухаю! блін, а я думала, вони лише мені дають крила, а тут вже така велика юрба))) в мене ще є парочка знайомих з подібними відчуттями від них! я довго без них взагалі жити не можу, просто ломка починається! і взагалі, як згадаю про той фестиваль в Польщі, на який ми не поїдем, то аж трусить від злості!! 
|
|
| |
DyingAtheist | Дата: Суббота, 14.04.2007, 10:22 | Сообщение # 40 |
| Kitty, якщо Магомет не іде до гори, то гора прийде до Магомета! Muse вже дістались до Польщі з окнцертами, а там, я думаю, і до нас завітають.Тобто потрібно запастись терпінням, якщо не вийшло запастись грішми і часом для поїздки на фест!
|
|
| |
ricHARD | Дата: Суббота, 14.04.2007, 15:40 | Сообщение # 41 |
 Начинающий снайпер
| Slipknot тоже добирался до Польши, а Nightwish и Metallica до Москвы. Хотя Вlind Guardian, Cradle of Filth, Pain, Behemoth не просто в Киеве, но и у нас в ЦКМ, эт конечно тенденции на улучшение концертной ситуации. То Infinite: рок-сцена 80-х начала 90-х. А слышал такие группы как Grave Digger, Dream Theatre, Kreator, Stratovarius, Rage? Как тебе?
|
|
| |
DyingAtheist | Дата: Воскресенье, 15.04.2007, 02:43 | Сообщение # 42 |
| н-да.....сьодні вже Вlind Guardian, а в палаці спорту ВАААААААААЩЕ!!!!!!!! "gammaray" та "hatebreed"!!!!!!!КУльно! прада кажуть білети недешево: рокфест все-таки!мну і так потратилася нормально, сходивши на Скорпіонів( Kitty, я могла навіть тебе там десь здибати, прикиньгггггггггг) і купивши білети на ДДТ...Карочє, пріскорбна вещь када ти не маєш статків Білл гей-тсс.....а Ось З.І.Cradle of filth зараз далеко не ті...зовсім не сімфонік блек хард, а , за словами самого ж Денні, тамочки вже і індастріал, і метал, і прочая...та ше з Віллі Вало у останньому альбомі пісеньки напару співають...
|
|
| |
ricHARD | Дата: Воскресенье, 15.04.2007, 03:14 | Сообщение # 43 |
 Начинающий снайпер
| С Вилли Вало? Тю... Какой же это тогда Вампир Мелодик Дес металл. Эт так, уже к попсе приближается. Вывод один: Лакримоза на все времена в плане готик металла. Придется пропустить и ЦКМ и Палац спорту. Эх, много пива было выпито. :-)
|
|
| |
DyingAtheist | Дата: Воскресенье, 15.04.2007, 03:23 | Сообщение # 44 |
| ricHARD, Ну, знаєш, в наш ЦКМ люди на Агату безоплатно проходили, а знайомий подруги взагалі білетів не купує - з охоронцями домовляєця... на Скорпіонів за 36 грн. пройшов...Так що , як матимеш бажання і дешицю наглості, то ощасливиш своєю присутністю і ЦК і Паласи....
|
|
| |
ricHARD | Дата: Воскресенье, 15.04.2007, 03:26 | Сообщение # 45 |
 Начинающий снайпер
| Не мой стиль
|
|
| |