оцінки
|
|
Kitty | Дата: Четверг, 13.12.2007, 16:54 | Сообщение # 1 |
 Хтива потворкА=)
Статус: Offline
| Перед модулями було б дуже непогано знати свої поточні результати, а відомості з оцінками вже давненько не оновлювались. Якщо це не забере багато часу та зусиль, було б добре, якби вивісили наші оцінки. Це можливо? Дякую.
Птаха - свежее мясо птицы и кроликов с доставкой на дом и в офисы Птаха мясо индейки, мясо кроликов, доставка на дом
|
|
| |
DMK | Дата: Четверг, 13.12.2007, 23:24 | Сообщение # 2 |
 Вездесущий старожил
| надеюсь, на выходных дойдут до этого руки... просто не успевали как не конференция, так лекция профессора кстати, поделитесь впечатлениями
Кролик, крольчатина, мясо кролика Кролик, крольчатина, мясо кролика, доставка на дом
|
|
| |
Kitty | Дата: Пятница, 14.12.2007, 00:39 | Сообщение # 3 |
 Хтива потворкА=)
| Я б з великою радістю поділилась враженнями, але я безсовісно проспала цю лекцію. 100 раз переводила будильники на 5 хв вперед і так допереводилась, що просто шось не те наклацала. І все. Нічого не вийшло...
Птаха - свежее мясо птицы и кроликов с доставкой на дом и в офисы Птаха мясо индейки, мясо кроликов, доставка на дом
Сообщение отредактировал Kitty - Суббота, 15.12.2007, 15:34 |
|
| |
Kitty | Дата: Пятница, 14.12.2007, 15:40 | Сообщение # 4 |
 Хтива потворкА=)
| Питання трохи не по темі, але не хотілось робити нову тему з цього приводу. Так от, можна попросити якийсь матеріал по темі "Примус в МП"? Просто В Лукашука нема, Shaw теж нічого не каже, якщо я все правильно зрозуміла в змісті Буткевича, на скільки я пам"ятаю на лекції трохи критикували, ну я його все одно прочитала. А ще читала розділ кафедрального підручника, але там м"яко кажучи якось трохи дивно все написано, ("Міжнародне право на відміну від інших видів соціальних норм (норм моралі, міжнародної ввічливості), є системою саме юридичних норм." ) Чи може порадите, де краще почитати? (ну крім конспекту...)
Сообщение отредактировал Kitty - Пятница, 14.12.2007, 15:41 |
|
| |
DMK | Дата: Пятница, 14.12.2007, 21:53 | Сообщение # 5 |
 Вездесущий старожил
| хм... Владислав Борисович, к слову, старший научный сотрудник поэтому, вероятно, просто нужно еще разок перечитать и, признаться, не совсем понимаю, чем именно вызвана улыбка по поводу приведенной цитаты. имхо, все адекватно. вот только после "международное право" уж очень просится запятая а так все ок, именно в этом и есть отличие МП.... по поводу принуждения в МП советую почитать вот эти два материала ftp://ild.pp.net.ua/100001.rar
Кролик, крольчатина, мясо кролика Кролик, крольчатина, мясо кролика, доставка на дом
|
|
| |
Kitty | Дата: Пятница, 14.12.2007, 23:57 | Сообщение # 6 |
 Хтива потворкА=)
| Не маю нічого проти Владислава Борисовича(тепер зате знаю, як його звати ), і можливо розділ непоганий, але якось так все там само собою зрозуміло в тій цитаті, вона мабуть пригодилась би в розділі про поняття міжнародного права, при чому для студентів неправової спеціальності. Ну це таке, не мені судити, але те, що право - це система юридичних норм, я знала ще в 9 класі... Дякую за матеріали, правда перший щось не сильно хоче відкриватися, ну то нічо, щось придумаю.
|
|
| |
DMK | Дата: Суббота, 15.12.2007, 00:33 | Сообщение # 7 |
 Вездесущий старожил
| "не состришь - день прошел зря" (с) ? на самом деле, иногда бывает достаточно сложно понять, какие нормы - правовые, а какие - нет. особенно если учесть, что далеко не все - позитивисты ну а на счет очевидности... будем считать это попыткой добиться максимального понимания З.Ы. для открытия первого нужно ввести свой логин и пароль З.З.Ы. только что проверил - все ок
|
|
| |
Kitty | Дата: Суббота, 15.12.2007, 00:56 | Сообщение # 8 |
 Хтива потворкА=)
| Quote (DMK) "не состришь - день прошел зря"? ні в якому разі не ставила собі це за кредо, просто я так завжди говорю. Чесно, не намагаюсь нікого образити, чи щось з себе показати.Quote (DMK) на самом деле, иногда бывает достаточно сложно понять, какие нормы - правовые, а какие - нет. особенно если учесть, что далеко не все - позитивисты я теж можу помилятися, і напевно МП набагато глибше, ніж я собі уявляла. Quote (DMK) будем считать это попыткой добиться максимального понимания отож-бо й воно. якби не хотіла сприйняти нормально тему, взагалі б сюди не писала про це.
|
|
| |
DMK | Дата: Суббота, 15.12.2007, 02:11 | Сообщение # 9 |
 Вездесущий старожил
| вообще-то, я писал о попытке Владислава Борисовича
|
|
| |
Kitty | Дата: Суббота, 15.12.2007, 02:32 | Сообщение # 10 |
 Хтива потворкА=)
| Ну... знов щось не так. Якщо про нього, і це справді так, то дуже добре. все ж зміст моїх слів не міняється. Читаю Висоцького, знайшла класний аналог Quote (DMK) "не состришь - день прошел зря" Аж підірвалась, щоб написати "...А мы всё строим каверзный ответ И не находим нужного вопроса."
Сообщение отредактировал Kitty - Суббота, 15.12.2007, 15:35 |
|
| |
DMK | Дата: Суббота, 15.12.2007, 14:31 | Сообщение # 11 |
 Вездесущий старожил
|
|
|
| |