Слава Великому Мао!=)
|
|
Kitty | Дата: Вторник, 20.03.2007, 00:18 | Сообщение # 1 |
 Хтива потворкА=)
Статус: Offline
| Може хтось вже читав, але це справді цікаво... Я валялась....:) http://ama-deus.livejournal.com/90106.html#cutid1
Птаха - свежее мясо птицы и кроликов с доставкой на дом и в офисы Птаха мясо индейки, мясо кроликов, доставка на дом
|
|
| |
An_Toxa | Дата: Вторник, 10.04.2007, 00:22 | Сообщение # 2 |
 Начинающий снайпер
| Мдя Kitty, ти нарила щось дійсно цікаве і смішне. Просто супер 5 і +++ плюса. Я навіть собі скачав на майбутнє.
Доставка мяса индейки и индюшатины: Индейка, мясо индейки. Доставка мяса индейки и кролика на дом
|
|
| |
Kitty | Дата: Вторник, 10.04.2007, 07:47 | Сообщение # 3 |
 Хтива потворкА=)
| Вау! ну нарешті хоч хтось це прочитав! а то якось зовсім тихо тут було... дякую за оцінка... фірма вєнікав нє вяжет! ))
Птаха - свежее мясо птицы и кроликов с доставкой на дом и в офисы Птаха мясо индейки, мясо кроликов, доставка на дом
|
|
| |
Infinite | Дата: Воскресенье, 15.04.2007, 10:45 | Сообщение # 4 |
| Мені це одна добра душа по милу переслала... Я плакав.
|
|
| |
Kitty | Дата: Воскресенье, 15.04.2007, 13:44 | Сообщение # 5 |
 Хтива потворкА=)
| Quote (Infinite) | одна добра душа | ти справді так думаєш???? добра..... гггггг...... душа....(ще ггггггггг) ну нічо, зате хоч ти просвіщаєшся, а то треба ще вчити і вчити життєвим мудростям...=) "Красиво и сухо летом в лесу. Летний лес всем чудесен. Он мне любовен и мягки. В нем гулять прельстиво и тепло. Мне интересно там бредить со своим любовным другом. С другом в лесу сладко и тепло. Там мы с ним любуемся." 
|
|
| |
Kitty | Дата: Воскресенье, 15.04.2007, 14:09 | Сообщение # 6 |
 Хтива потворкА=)
| Так, попрошу не перекривлювати, бо не візьмем тебе з собою, і елегантні виходи з маршруток зможеш спостерігати хіба підпільно!
|
|
| |
Infinite | Дата: Воскресенье, 15.04.2007, 14:38 | Сообщение # 7 |
| Про що і напишу в своєму ЛаЖо...
|
|
| |
Kitty | Дата: Воскресенье, 15.04.2007, 14:41 | Сообщение # 8 |
 Хтива потворкА=)
| Блін..... ти нас розкусив! як ти посмів дізнатися??? то було щось на рівні державної таємниці! казніть, нізя памілавать!!! ну але якщо про нас будуть написані оди, ми не образимся, головне не в стилі Лі Вон Яня!
|
|
| |
Kitty | Дата: Воскресенье, 15.04.2007, 15:01 | Сообщение # 9 |
 Хтива потворкА=)
| Ні, у Вас проблеми з розумінням контексту! ну.... можливо після оди моя пунктуація зміниться, а поки що Ви знаходитесь під великою загрозою...
|
|
| |
Infinite | Дата: Воскресенье, 15.04.2007, 15:10 | Сообщение # 10 |
| Оди про недавній концерт я писати не збираюсь. Попередню написав тільки через наполегливі вимоги тєлєзрітєлєй. А просто так товкти клавіатуру... Нєєє.
|
|
| |
DyingAtheist | Дата: Воскресенье, 15.04.2007, 15:24 | Сообщение # 11 |
| Справжній митець пише оди просто так! Тим більше ми на це ЗАСЛУГОВУЄМО!(СКРОМНО)....І взагалі я думала, що днєвнік, навіть електронниій, то пишеця індивідуально, за бажанням, а неQuote (Infinite) | через наполегливі вимоги тєлєзрітєлєй |
|
|
| |
Infinite | Дата: Воскресенье, 15.04.2007, 15:30 | Сообщение # 12 |
| Quote (DyingAtheist) | ми на це ЗАСЛУГОВУЄМО! | С етава мєста пападробнєй. Quote (DyingAtheist) | за бажанням | Тоді було бажання. Але докладно розписати попросив Б.
|
|
| |
wisdomgirl | Дата: Воскресенье, 22.04.2007, 00:50 | Сообщение # 13 |
 Младший посыльный
|  Добавлено (22.04.2007, 00:50) --------------------------------------------- Только не пойму, причем тут Великий Мао?
Свежая курица Доставка мяса курицы
|
|
| |
Kitty | Дата: Воскресенье, 22.04.2007, 00:53 | Сообщение # 14 |
 Хтива потворкА=)
| шоб було..... всім послідовникам цієї великої персони....:) а взагалі, то повелось з доморощеного гону... є в мене одна знайома, яка при виді китайців кричить "Слава Мао!" ось тому і тему так назвала....
|
|
| |
wast | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 20:32 | Сообщение # 15 |
 Зеленый Глюк
| Гагага - оце так бородатий боян. Я історію про цього китайця ще в школі від вчительки з літератури чув. - роби отак =)
Свежая курица Доставка мяса курицы
|
|
| |